Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan er besteld worden?

Via onze website en per e-mail, kunt u op elk moment van de dag uw bestelling doorgeven. Telefonisch kan ook, dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. tel 045-5225391

Hoe ver van te voren moet een BBQ pakket of gourmet pakket besteld worden?

De minimale besteltermijn is 1 werkdag,  vandaag voor 14 uur besteld is de volgende werkdag vanaf 10.00 uw bestelling gereed. Afhaaladres Slagerij van Melik Heerleheide, wannerstraat 3-5 .We raden u dan ook aan om ruim van tevoren uw bestelling te plaatsen, u kunt dan tot 5 werkdagen van tevoren het aantal gasten nog bijstellen. Voordeel is dat u dan in ieder geval verzekerd bent van een plek in onze planning en u nog flexibel bent met het doorgeven van het definitieve aantal gasten en eventuele eet- en dieetwensen.

Hoe ver van te voren moet een Buffet of BBQ buffet besteld worden?

De minimale besteltermijn is 5 werkdagen, wel geldt vol=vol! We raden u dan ook aan om enkele weken van tevoren uw bestelling te plaatsen, u kunt dan tot 5 werkdagen van tevoren het aantal gasten nog bijstellen. Voordeel is dat u dan in ieder geval verzekerd bent van een plek in onze planning en u nog flexibel bent met het doorgeven van het definitieve aantal gasten en eventuele eet- en dieetwensen.

Kunnen er nog wijzigingen aangebracht worden aan mijn bestelling?

Ja, dit kan tot 5 werkdagen van tevoren worden aangepast bij gedane reserveringen

Als je wat bestelt, krijg je er dan ook servies en bestek bij?

U kunt servies en bestek erbij bestellen al vanaf  € 1,85 per persoon. Dit is inclusief de afwas! Bij de barbecue arrangementen krijgt u gratis hoge kwaliteit wegwerpservies erbij.

Wat zijn de transportkosten?

Vanaf €150, bezorgen we uw arrangement koelvers gratis tussen 09.00 en 18.00 uur! Als u er voor kiest om zelf het exacte aflevertijdstip te bepalen of kiest voor een warme bezorging, dan rekenen we een bescheiden bezorg vergoeding. Dit varieert van 15,- tot 35,- dit voor bezorgen & ophalen inbegrepen en hangt af van welke regio u zich bevindt.  Als u online bestelt wordt er aangegeven hoeveel de transportkosten zullen zijn. Ook kunt u dit telefonisch aan ons navragen.

Hoe wordt het afgeleverd?

We kunnen uw bestelling koelvers afleveren, desgewenst in speciale koel-thermoboxen. Warme buffetten worden gepresenteerd in au bain-maries, de gerechten blijven hier zeker 1,5-2 uur in warm.

Op welke dagen wordt er bezorgd?

Wij kunnen bezorgen van maandag t/m zaterdag, de zondag hangt af van de grote van de bestelling.

Op welke dagen worden de catering spullen weer opgehaald?

We komen de spullen de eerstvolgende werkdag weer ophalen. Zaterdag is ook een werkdag voor ons. Bent u niet thuis, kunt u het in overleg op een beschutte plek neerzetten waar de chauffeur het vandaan kan halen. We kunnen u helaas geen specifiek aflevertijdstip geven omdat we proberen zo efficiënt en duurzaam mogelijk onze logistiek te organiseren en dit te combineren met andere ophaalritten.

Betaal ik extra voor de afwas?

Nee, wij doen gratis de afwas van uw buffet of BBQ, het mag ongespoeld retour! “Veegschoon” is voldoende.

Mijn vraag staat er nu niet bij, wat nu?

U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen (+31 45 522 5391) of een mail sturen naar info@vanjancatering.nl