Image module

Omdat uw event vraagt om het allerbeste!

Bij Van Jan organiseren wij niet zomaar een feestje. Wij creëren een onvergetelijke ervaring! U bent verzekerd van een ervaren partner die uw wensen perfect aanvoelt. Wij nemen de organisatie moeiteloos van A tot Z uit handen. Van heerlijke catering en professionele bediening tot bijpassende aankleding. En dat doen we vól persoonlijke betrokkenheid, right on time, met kennis van de laatste trends!

Hopelijk tot snel!

Feesten & partijen

Heerlijk eten, lekkere hapjes, vriendelijke bediening en een perfecte styling; u ziet het al helemaal! Van Jan Catering maakt uw perfecte feest werkelijkheid! Of u nu zelf een feest organiseert of vanuit uw rol als weddingplanner of beste vriend; Van Jan Catering helpt u het feest tot een groot succes te maken.

U kunt ons inschakelen voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of andere bijzonder momenten. Uw persoonlijke wensen en die van uw gast(en) staan daarbij altijd centraal.

Wij bieden:

  • Een complete catering, geheel op maat
  • Slimme keuzes, passend bij het budget
  • Ondersteuning in de mate die u wenst

Benieuwd naar de mogelijkheden? Jan staat klaar om uw vragen of voorlopige ideeën te bespreken!

Image module
Image module

Bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevenement is niet zomaar een feestje. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf en een sterke manier om te werken aan personeelsbinding. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement onvergetelijk wordt!

Of het nu gaat om een bedrijfsopening, beurs, borrel, personeelsfeest of compleet bedrijfsevent; wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarbij denken we tot in detail met u mee; wat is het doel van je bedrijfsevent, wat voor gevoel wilt u bij uw gasten oproepen en hoe kunnen wij uw event gebruiken om te zorgen voor klanten- of personeelsbinding? Van Jan Caterings helpt u graag bij dit soort uitdagingen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van complete aankleding tot catering en benodigde materialen. Daarbij ondersteunen wij u in de mate die u zelf prettig vindt.

Wij bieden de volgende zekerheden:

  • Uw ideeën en wensen centraal
  • Wij zien geen enkel detail over het hoofd
  • We geven eerlijk advies en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget.

Bovendien bent u bij ons verzekerd van de allerlekkerste verse gerechten en hapjes én ervaren personeel met een horeca-mindset.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Jan staat klaar om uw vragen of voorlopige ideeën te bespreken.